Anmeldelser

★★★★★

Kjempe digg å føle seg fin igjen på håret! Tusen takk for veldig hyggelig frisør time & prat om gamle dager🥰🥰Flink er du !

Heidi Slvi H.
★★★★★

Vanvittig flott å komme til en virkelig fagmann igjen. Når jeg kom inn døra hjemme etter frisørtimer møter jeg kona på vei ut fra badet. Det så ut som hun gikk rett på en høyspentledning. Oj……. Det ser ut som du har fått ny frisør? Skal du bruke han fast kanskje??? Happy wife, happy life osv. Mange takk for vel utført jobb, og gratulerer med ny fast kunde.

Steinar
★★★★★

Fantastisk opplevelse, godt resultat på ønsket frisyre og veldig hyggelige ansatte! 10/10

Jostein W.
★★★★★

Har vært her mange ganger nå. Alltid fantastisk service, blide og hyggelige ansatte og utrolig flinke folk. Jeg har her funnet min faste barbershop og jeg har alltid vært veldig fornøyd.

Knut AB.
★★★★★

Alltid fornøyd når jeg får en klipp av Ole😎 kjempe dyktig Barber/herrefrisør, hyggelig prat og god stemning der. Anbefaler oss (gutta boys) å ta turen dit, når hår på hodet eller sjakan skal kuttes✌

Kim Espen C.
Salong Unic AS

Salong Unic AS

"Salong Unic AS - Ole's BarberShop ønsker deg velkommen til en kvalitetes bedrift som har drevet siden 1991.

Vi har selvsagt fagbrev, med utdannelse fra Sandefjord frisør skole, Panach`e og Nobles i Gøteborg, samt London School of barbering. Vi er opptatt av kvalitet, og er en godkjent lære bedrift, vi har lærlinger til en hver tid.

Velkommen.