Hopp over til innhold

Wellaplex – for et sterkere og sunnere hår

Wellaplex er en eksklusiv teknologi som hjelper med å gjenoppbygge hårets indre struktur slik at håret blir sterkere. Denne behandlingen anbefales til overbehandlet og skadet hår og sikrer at håret holder seg sunnere og mer føyelig under bleke- og fargebehandlinger.

Vitenskapen bak Wellaplex sin styrkende behandling er et Opti ph system som hjelper med å gjenskape aminosyreforbindelser i håret. I et skadet hår er denne forbindelsen brutt. Det kan skyldes tidligere kjemisk behandling av håret, bruk av varmeverktøy eller det kan være miljømessig belastning på håret.
Wellaplex behandling beriker hårfibrene, utglatter skjellaget og beskytter hårets overflate slik at håret styrkes.

3 produkter

Wellaplex behandlingen består av 3 produkter.
Nr. 1 Bond Maker hjelper til med å styrke håret under lysning- og fargeprosessen. Dette produktet holder en høy Ph-verdi tilsvarende lysning- og fargeproduktene. Det gjør at håret åpner seg nok til å gjøre det mulig for fargemolekylene å trenge inn i håret.
Nr. 2 Bond Stabilizer gjenoppretter ph-verdien og styrker håret etter en kjemisk behandling.
Nr. 3 Hair Stabilizer er et obligatorisk produkt som du skal bruke hjemme 1 gang i uken for at håret skal holde seg sterkt og mykt mellom salongbesøk.

Hair Stabilizer

Påføres i nyvasket håndkletørket hår fra bunn til spisser. La produktet virke i 5 til 10 minutter før du skyller grundig ut.

Wellaplex

er utviklet spesielt for å jobbe i perfekt harmoni med Wella Professionals sine produkter, slik at du får de beste lysnings- og farveresultater.

0 Kommentarer

Det er foreløpig ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Sending Samme Dag

Alle bestillinger som legges inn før kl. 16.00 mandag til fredag, sendes samme dag.

Gratis og rask levering

En gratis fullt sporbar leveringstjeneste på alle bestillinger over kr. 1000.

Bytte og retur

Du har 30 dager fra leveringsdatoen til å returnere kjøpet.