Hopp til innholdet
Søk
Handlevogn
Slik bruker du våre dobbeltkantede barberhøvler

Slik bruker du våre dobbeltkantede barberhøvler

Å velge riktig barberhøvel for å integreres i din daglige rutine kan være noe av et minefelt. Som om det store utvalget av kremer, balsamer og løsninger ikke var nok til å forvirre deg, kan antallet alternativer når det kommer til barberhøvelene være forvirrende.

Våre Cutlass og Scimitar dobbeltkantede barberhøvler er et alternativ med lavere risiko for den åpne barberhøvelen, og tilbyr en jevn og tett barbering uten behov for så stødige hender. Den er tyngre enn standard barberhøvel, noe som betyr at det kreves mindre trykk for å oppnå ønsket finish.

Når det er sagt, la oss gå gjennom trinn for trinn hvordan du bruker din dobbeltkantede barberhøvel;

  1. Både vår Cutlass og Scimitar Razor bruker tokantede blader kan kjøpes separat. For å sette inn bladet, skru av barberhøvelhodet fra håndtaket, separer topphetten fra bunnplaten og plasser deretter bladet på plasseringsstiftene på topphetten. Sett bunnplaten tilbake med den buede kanten mot bladet og skru deretter hodet tilbake på håndtaket. Pass på at du bruker et skarpt blad for å få en ren barbering. Vi anbefaler at hvert blad varer omtrent en uke, avhengig av bruk.

 

  1. Start med å fukte huden med varmt vann. Pisk opp et skum med vår barberkrem og barberbørste, eller vår børsteløse barberløsning hvis du ikke har en barberkost for hånden.

 

  1. Hold høvelen mellom en vinkel på 30 til 40 grader. Påfør lite eller intet press, slik at vekten av barberhøvelen gjør jobben.

 

  1. Ta deg god tid, bruk korte strøk med barberhøvelen. For å sikre jevn slitasje på bladet, pass på å bruke begge sider av barberhøvelen, og bytt kanten som brukes med hver skylling av bladet. Hold huden stram, der det kan være litt overflødig hud, bruk fingrene til å strekke huden. Det hjelper å tenke på barberingen som å stryke – du trenger en flat overflate!

 

Nå som vi har dekket det grunnleggende, er det viktig å ta vare på barberhøvelen din. I motsetning til barberhøvler med kassetter som du bare kan kaste, har våre dobbeltkantede barberhøvler merverdien av lang levetid! Men... bare hvis du tar vare på det ordentlig!

 

  1. Etter bruk må du rengjøre barberhøvelen riktig. Demonter barberhøvelen og skyll av eventuelle såperester, sammen med hår som kan bli fanget, tørk av med en klut.

Legg igjen en kommentar

Feil Navn Felt påkrevd
Feil
Feil Kommentar Felt påkrevd

Alle felt er obligatoriske