Hopp til innholdet
Søk
Handlevogn
KEUNE X SCHIFFMACHER

KEUNE X SCHIFFMACHER

KEUNE X SCHIFFMACHER: ET UNIKT SAMARBEID

Keune tror på at karakter styrer verden: de som står for noe, gjør en forskjell. Akkurat som den legendariske nederlandske tatoveringskunstneren Henk Schiffmacher. En pionér, en fri sjel som jobber hardt, akkurat som hårstylister og barberere. I dag annonserer det profesjonelle hårpleiemerket og tatoveringsikonet det eksklusive Keune X Henk Schiffmacher samarbeidet rundt produktene til 1922 by J.M. Keune.

 

Frie sjeler av natur, lidenskapelig kreative

Akkurat som Keune har Schiffmacher sine røtter godt plantet i sentrum av Amsterdam. Hans aller første tatoveringsstudio ble satt opp rett over gaten fra Keunes aller første butikk, som ble startet allerede i 1922.

Og Schiffmacher bidro stolt til å profesjonalisere tatoveringsindustrien. Takket være hans innsats er tatoveringer nå mer tilgjengelige og bredt aksepterte. Der Schiffmacher jobber med hud, jobber Keune med hår. Keune Haircosmetics blir brukt i over 80 land av hundretusenvis av barberere og stylister. Begge merkene oppmuntrer folk til å vise sin sanne karakter - og farger. En perfekt match for et samarbeid.

Om Henk Schiffmacher

Henk Schiffmacher er en av de mest kjente tatoveringskunstnerne i verden. Han skriver, maler, samler, reiser og designer: en ekte multikunstner. Schiffmacher har hatt æren av å tatovere internasjonale kjendiser som Lady Gaga, Robbie Williams, The Red Hot Chili Peppers og mange flere.

 

1922 by J.M. Keune gaveeske for menn

1922 by J.M. Keune er en tidløs pleieserie spesielt for menn. Fra sjampoer til styling- og groomingprodukter. I dag lanserer Keune en unik gaveeske, designet og håndlaget av Henk Schiffmacher. 

  • En gaveeske med et håndtegnet tatoveringsdesign av Henk Schiffmacher
  • Et autentifikasjonssertifikat som garanterer det originale designet av Henk Schiffmacher
  • Limited Edition forpakning på 1922 by J.M. Keunes bestselgere: 2x Essential sjampoer og 1x Premier Paste

KEUNE X SCHIFFMACHER GAVEESKE

PRODUKTENE

ESSENSIELL SJAMPO

En to-i-ett-sjampo! Kan brukes som sjampo og dusjsåpe. Ideell for skadet hår og tørr hud.

Hvordan bruker du det? Masser sjampoen inn i fuktig hår og skyll. Ta med deg skjegget eller bruk det som dusjsåpe.

PREMIER PASTE

Denne hårpastaen er et must for menn. Uansett stil – pastaen vil holde den intakt hele dagen og gi deg en fin matt finish. Hvordan bruker du det? Sett pastaen på fingeren og fordel den gjennom det lett fuktige eller tørre håret. Stil den deretter i alle mulige utseende.

Legg igjen en kommentar

Feil Navn Felt påkrevd
Feil
Feil Kommentar Felt påkrevd

Alle felt er obligatoriske