Hopp til innholdet
Søk
Handlevogn
Keune Care

Keune Care

Gi hår og hodebunn en "helseboost"

Det er hva vi tror på og grunnen til at vi lagde Care! Vår hårpleieserie er laget for å optimalisere helsen til hår- og hodebunn. Care produktene håndterer en bred variasjon av hår- og hodebunnsproblemer; fra flass til irritasjon, matt til skadet, hårtap til "frizz". Bland og tilpass produktene etter ditt personlige behov. 

Sunt og glansfullt hår

Alle er unike, og hver enkelt persons hår er unikt, også med forskjellige problemer. Uansett om det er livløst, frusete eller fargebehandlet hår som har mistet glansen. Uansett problem, vet du som frisør at veien til sunt hår begynner med en sunn hodebunn. 

Keune Care er nøkkelen til å gi kunden så sunt hår som mulig. Dette profesjonelle behandlingssprogrammet inneholder førsteklasses produkter beriket med Essensielle Mineraler. Disse mineralene virker nærings- og fuktighetsgivende både for hår og hodebunn. En sunn hodebunn er veien til sunt hår.

 

We discovered long ago that a healthy scalp is essential to healthy locks.

Mirjam Homma, international educator Keune Haircosmetics

Essential Mineral Complex

 

The best care for your hair. 

Vårt Essential Mineral Complex er utviklet etter veletablert vitenskap kunnskap og prinsipp. Det er bevist en klar forbedring i hodebunn, men også i håret. 

Komplekset er satt sammen av 5 forskjellige mineraler, som igjen virker sammen for å behandle hår og hodebunn for et perfekt resultat. 

SINK     KOBBER     SILISUM     JERN     MAGNESIUM

Vitenskapelig arv

Hvert eneste Care produkt har røtter fra vår vitenskapelige arv - vi har forandret hår til det bedre siden 1922. Vi har kun brukt ingredienser og formler med gode sikkerhets- og effektivitetsresultater.

Vårt omfattende profesjonelle behandlingsprogram representerer den vitenskapelige veien til sunt hår. Uansett hårkvalitet begynner behandlingen ved røttene. Vi oppdaget  for lenge siden at en sunn hodebunn er essensielt for et sunt hår. Det er derfor Care produktene er beriket med aktive ingredienser som gir næring og pleie til hodebunnnen, samtidig som hvert enkelt hårstrå blir pleiet og styrket. 

Legg igjen en kommentar

Feil Navn Felt påkrevd
Feil
Feil Kommentar Felt påkrevd

Alle felt er obligatoriske