Hvordan unngå skjeggflass

Så du har endelig fått skjegg – gratulerer! Sjansen er stor for at du gjorde det av en av følgende grunner: du ønsker ikke lenger å se ut som en 12-åring; du har hørt at det vil få deg til å se mer intelligent ut; alle andre ser ut til å ha en, og du er lei av å gå glipp av noe. Uansett årsak, har de siste tre månedene sannsynligvis vært pinefulle – spesielt da du ventet på at det kløende, ustabile stadiet skulle passere – så sørg for at du nyter den nye uklare vennen din. 

Men med et flott skjegg følger stort ansvar, og det er et par ting du bør vite om. Spesielt nemesis som er BEARD DANDRUFF , også kjent som ' Beardruff '.

Skjeggflass er en veldig reell trussel. Det kan påvirke enhver skjeggete veteran når som helst, og er en av de irriterende problemene som vil forfølge deg som byttedyr – som slår fra ingensteds for å hemme dine daglige aktiviteter. Heldigvis er det ganske enkelt å forvise det hvis du tar deg tid til å implementere noen ekstra rutiner i din daglige stell.

Selv om skjegget ditt kan være en naturlig SPF, har du nå problemet med å skape en betydelig skjeggbarriere for hudpleierutinen din. Vår helt egen skjeggete ambassadør Nath fra Man About Town Barbershop har satt sammen sine beste tips om hvordan du kan ta vare på skjegget ditt som en proff!

Invester i en skjeggbørste

Den beste investeringen du vil gjøre som en skjeggete herre er en skjeggbørste av høy kvalitet. Mens peeling vil bidra til å fjerne skitt, skitt og fanget flass fra huden under skjegget ditt, er en børste den eneste måten å fjerne det fra håret effektivt. Fjern så mye flass som mulig nå for å redde ansiktet i fremtiden.

Topptips: "Når du børster gjennom skjegget, start helt i endene og jobb deg inn i røttene, dette vil bidra til å unngå trekking og hakker"

Dusj, sjampo og kondisjon

Enhver mann med respekt for seg selv burde uansett gjøre dette. Når det er sagt, har vi møtt et par skjeggete brødre gjennom årene som rett og slett forsømmer dette viktige trinnet. Når du dusjer, ikke glem å vaske skjegget med sjampo/skjeggvask og/eller balsam.

Topptips:  " Å vaske skjegget er så viktig og å gi det en god skrubb under sjamponeringen vil ikke bare stimulere veksten, men også bidra til å bli kvitt tørr hud eller kløe"

Fukt med skjeggolje

Generelt sett er skjegghår grovere enn håret på toppen av hodet ditt. Grovheten i dette håret kan ofte forårsake irritasjon, som igjen resulterer i mer flass. Skjeggoljer bidrar til å myke opp håret, fylle det med essensielle oljer og fukte håret og ansiktet for en sunnere, blankere finish. Legg til det en duft som vil la kjevelinjen din lukte forlokkende hele dagen, og du er på vei til en vinner.

Topptips:  "Varm oljen virkelig opp i hendene ved å gni dem sammen, dette vil få oljen til å strekke seg lenger og påføre skjegget jevnere"

Og der har du det – det er neppe rakettvitenskap, men en nødvendig handling for å beskytte den uklare investeringen din.

Bonus topptips:  "Prøv å ikke tørke ut huden din for mye med en tørketrommel eller oppvarmet skjeggbørste, tørr hud er mer utsatt for å flasse seg, så når du har oppnådd ønsket form, la babyen lufttørke!"


Tittel

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.