Hopp til innholdet
Søk
Handlevogn
DEN BESTE RUTINEN FOR BØLGET OG KRØLLETE HÅR

DEN BESTE RUTINEN FOR BØLGET OG KRØLLETE HÅR

Velkommen til den ultimate guiden for å mestre din krøllete hårrutine, fra bølgete til krøllete. Vi feirer skjønnheten og unikheten til alle typer krøller. Vår globale ambassadør og dronningen av krøller, Bianca Hulmann, vil vise deg hvordan du behandler krøllene dine med den TLC de fortjener. Følg guiden hennes steg-for-steg og få den til å krølle seg!

VELG DIN HÅRRUTINE:

Klikk på rutinen nedenfor og følg trinnene.

  • Bølget hårrutine
  • Rutine med krøllete hår
  • Rutine med krøllete hår

Ikke sikker på hva som er riktig rutine for håret ditt? 

BØLGET HÅRRUTINE

Omfavn den naturlige lokken til dine bølgete lokker mens vi dykker ned i hemmelighetene til å ta vare på denne fantastiske hårtypen. Bølget hår, også kjent som type 2, omfatter en rekke krøllemønstre, fra 2A til 2C. Denne unike hårtypen har en bøybar natur, som lar det flyte grasiøst fra fine til grove teksturer. Det definitive S-mønsteret pryder hver tråd, og gir et snev av eleganse til utseendet ditt mens det elegant ligger nærmere hodet. Vår globale krøllambassadør Bianca Hulmann vil lære deg alle tips og triks for å mestre din bølgete hårrutine.

PRODUKTER FOR BØLGET HÅR

Gjør deg klar til å rocke bølgene dine med selvtillit og vise frem den sanne essensen av din individualitet! Sjekk ut produktene som ble brukt i videoen.

Oppdag den ultimate bølgete hårrutinen vist av vår globale ambassadør Bianca Hulmann.

Curly Girl-metoden & Confident Curl

Vet du hva Curly Girl Metoden går ut på? Det er en unik tilnærming til hårpleie og styling for et naturlig krøllete hår. Med spesielle pleieprodukter og teknikker for styling som forbedrer helsen til håret, fremhever krøllene og reduserer brus. 

Metoden ble først kjent med Lorraine Massey i begynnelsen av 2000 tallet. Metoden har endret seg litt opp gjennom årene for å tilpasse seg til forskjellige typer hår og krølltegninger, men prinsippene er ennå gjeldene.

Hårpleieproduktene som brukes til denne metoden er uten Sulfat, silikon, voks og mineraloljer.

Low-poo shampo. Shampoen inneholder ikke Sulfat og renser håret uten å fjerne den naturlige beskyttende oljen fra hodebunn. Krøllete hår blir lett tørt og kan derfor brekke og bli brusete. Oljen fra hodebunn hjelper håret til å se og føles sunnere.

Balsam er også viktig for denne type hår.

  • Gre håret i dusjen mens balsamen er i. Bruk en bredtannet kam eller figrene til å gre ut floker.
  • Balsamen inneholder ikke silikon eller mineraloljer.

Bruk en gammel t-skjorte eller aller helst et håndkle av bambus til å tørke håret med. Tradisjonelle håndklær i bomull har grove fibre og sliter på krøllete hår. T-skjortestoff eller bambus har mye mykere fibre

Krøllaktivkrem tilpasset typen krøll. Kremen vil definere krøllen og dempe brus. Håret kan gjerne luttørkes. Ved føning, bruk en difuser på føneren.

Metoden skiller mellom forskjellige krølltegninger. Hver av kategoriene har produkter tilpasset dette.

Mange kvinner har lært seg å bruke denne metoden riktig og funnet ut at håret er blitt mer krøllete, mer definert og mindre brusete.

  

 

 

Legg igjen en kommentar

Feil Navn Felt påkrevd
Feil
Feil Kommentar Felt påkrevd

Alle felt er obligatoriske