Hopp til innholdet
Søk
Handlevogn
AVRUSNING AV HÅR: HVA ER DET OG HVORDAN GJØRE DET?

AVRUSNING AV HÅR: HVA ER DET OG HVORDAN GJØRE DET?

Nytt år, friskt hår! Et nytt år er den perfekte tiden for å etablere nye og sunne vaner. Tren mer, spis sunnere og lev mer bevisst. Håret og hodebunnen krever også oppladning. Vakkert og sunt hår starter med riktig pleie. Start året riktig med en hårdetox. I denne artikkelen vil du oppdage hva hårdetox er, hvilke behandlinger som finnes og hva du kan gjøre selv hjemme for sunt hår.

HVA GJØR EN HÅRDETOX?

Det er flere grunner til at håret ditt har lyst på en detox. Bruk av utilstrekkelig hårpleie, varm dusj og tørrsjampo kan ubalanse håret og hodebunnen. Som et resultat kan hårbrudd, flass eller hårtap oppstå. Å avgifte hodebunnen din hjelper til med å avhjelpe disse vanlige problemene.

En hårdetox er en intensiv hårpleiebehandling som gjenoppretter håret og beroliger hodebunnen. Den stimulerer cellefornyelsen og skaper det perfekte grunnlaget for hårpleie og hårstyling. Visste du at sunt hår starter med en sunn hodebunn? Skånsom hodebunnspleie bidrar også til å forhindre betennelse og redusere kløende, tørr eller irritert hud.

DETOX HÅRBEHANDLING I SALONGEN

Hårpleie er egenpleie. Vakkert og spenstig hår får deg til å føle at du kan ta på deg verden. Det starter med et rent lerret og riktig pleie av hodebunnen. Tross alt er dette en viktig forutsetning for sunne låser.

Start det nye året med en ny start. En av salongens skreddersydde hårdetoxbehandlinger vil gi deg et friskt klipp igjen. Det er tre behandlinger, frisøren din vil gjerne gi deg råd om hvilken behandling ditt hår og hodebunn trenger.

1. REGENERERINGEN

Finner du dine egne hår overalt? Du er ikke den eneste som lider av hårtap. Det kan ha flere årsaker. Fra stress og hormonelle endringer til slanking og graviditet. I de fleste tilfeller er hårtap midlertidig. Denne behandlingen booster håret og stimulerer hårveksten.

2. DEN ULTIMATE NÆRING

Eksponering for varme eller farging av håret kan gjøre det tørrere. Noen ganger er det lite du kan gjøre med det, da det kan være genetisk betinget at du har tørt hår. Heldigvis kan du gjøre noe med det. Detox nemlig håret ditt med denne ultimate nærende behandlingen. Låsene dine vil gjenvinne sin vakre glans.

3. DETOXEN

Tørrsjampo og andre stylingprodukter kan holde seg i hodebunnen. Dette kan føre til flassing, tørrhet og kløe. Detox hjelper til med å rense håret, fjerner produktrester og frisker opp hodebunnen.

Disse behandlingene er tilgjengelige nå, og alle produktene kommer vår butikk i januar 2024. Bestill time online  til din hår og hodebunnskur.

ETTERVERN

Etter detox-behandlingen i salongen beroliges hodebunnen og håret får næring igjen. For å forlenge resultatene og opprettholde den sunne balansen i hodebunnen din, er det viktig å følge opp behandlingen hjemme med riktig hårpleie. Med over femten linjer for sunt hår og hodebunn, vil du alltid finne den perfekte matchen for å rense, pleie og behandle håret ditt optimalt.

HVORDAN DETOXER DU HÅRET HJEMME?

Tørrsjampo og tørrbalsam er bare produktene du bør sette til side under din detox. Reduser vask av håret til to ganger i uken. Og begrense bruken av hårføner og andre stylingverktøy.

Å strekke tiden mellom sjampoene kan være bra for håret ditt, men det kan også bety at du bygger opp for mye produkt ved røttene dine. Når du vasker håret, sørg for at du fullstendig avgifter hodebunnen og håret ved å fjerne denne produktoppbyggingen. Med en dyprens vil du sikre et sunt fundament for resten av stilen din.

KEUNE DERMA FOR EN SUNN HODEBUNN

En sjampo av god kvalitet kan utgjøre hele forskjellen. Våre pleieprodukter er vitenskapelig testet for spesifikke hårproblemer i vårt Keune Lab. Det finnes en linje for ethvert hårbehov, fra glatt til krøllete hår. For sensitiv hodebunn er Derma-linjen en match made in heaven. Keune Derma-linjen er designet for å fremme optimal hodehelse. Er hodebunnen din ofte stram og kløende? Derma Sensitive -linjen er spesielt for personer med sensitiv hodebunn. Keune Derma Activate tilbyr de perfekte produktene mot hårtap. Keune Derma Exfoliate beroliger hodebunnen og bekjemper flass. Keune Derma Regulate gjenoppretter balansen i fett hår.

Spør frisøren din om råd om Keune-produktene som passer best for deg.

Legg igjen en kommentar

Feil Navn Felt påkrevd
Feil
Feil Kommentar Felt påkrevd

Alle felt er obligatoriske