Hopp til innholdet
Søk
Handlevogn
1922 BY J.M.KEUNE

1922 BY J.M.KEUNE

Tidløs pleie- og stylingserie, skreddersydd for menn

Utviklet med stolthet av tre generasjoner.

I 1922 tok Jan Keune sin ambisjon videre og gjorde det til et hårpleiemerke. Nå har hans sønn og barnebarn fanget hans modige ånd og utviklet en herreserie for modige og dristige menn.

1922 by J.M. Keune er en nøye sammensatt kolleksjon av tidløse pleieprodukter. Laget i Nederland, beriket med lokale ingredienser og forfinet gjennom vitenskapen. Hvert eneste produkt, fra hårgelé til skjeggpomade, gjør det det skal: fremhever det beste i deg.

Alt en mann trenger.

 

Hvert enkelt 1922 by J.M. Keune produkt gjør akkurat det den skal gjøre - få frem de beste i mennene. Det starter med pleieprodukter som er enkle å bruke - formulert til å optmimalisere hår og hodebunn for klipp, farge og styling. Og selvfølgelig er produktene bra for skjeggpleie også. 

For enkelt vedlikehold og naturlig fargeutvikling, har vi utviklet produkter som virker på bare 5 minutter. Utvid pleierutinen med kvalitetsprodukter fra Keune for ansiktspleie. Vår rike og luksuriøse barberkrem, skjeggolje og skjeggpomade beroliger huden og temmer ansikthår.

1922 by J.M. Keune is a range built on nearly a century of expertise, scientific development, and a passiong for excellent barbering.

Tom Chapman, Global Barber Director Keune Haircosmetics

Beriket med kreatin og pro-vitamin B5

De beste ingrediensene.

1922 by J.M. Keune er utviklet med kvalitetsingredienser i våre laboratorier i Nederland, og blandet med den beroligende og maskuline duften av sandeltre og lær. 

Kreatin gjenoppbygger og styrker håret. Pro-vitamin B5 fortykker håret – mens vitamin H forbedrer keratinstrukturen. Naturlige peppermynteekstrakter, olje og mentol gir en oppfriskende og stimulerende effekt på hodebunnen.

Bisabolol i barberkremen vår beskytter huden, og spesielt for skjegg, har vi inkludert fuktighetsgivende avokado- og søtmandelolje i vår Beard Oil og Beard Balm.

Rens og pleie
Styling
Grooming
Farging

Rens og pleie 

Styling

Grooming

Farge

Start med det viktigste: rent og sunt hår. 1922 by J.M. Keune produktene er de essensielle rensende og pleiende produktene som vil danne grunnlaget for din unike pleierutine. De er designet for å samarbeide for å optimalisere hår og hodebunn, slik at begge er i topp stand før du engang tenker på klipping, farging eller styling.

Gå for den perfekte stilen. Stylingproduktene du trenger. Etter en flott klipp, forbedrer og definerer du håret med våre enkle stylingprodukter som er utviklet for å vare hele dagen.

 

 

Det grunnleggende. Enten du går for en glattbarbert stil eller med fullt skjegg, tilbyr 1922 by J.M. Keune løsninger som vil fremheve det beste for håret og huden din. 

 

 

Velg din farge. Møt våre enkle fargeprodukter. Prosesseringstiden er rask - kun fem minutter - så du kan fortsette dagen din. Nyansene varierer fra Mørkebrun til Middels Blond. Resultatet er en enkel vedlikeholdsnaturlig kamuflasje.

 

Legg igjen en kommentar

Feil Navn Felt påkrevd
Feil
Feil Kommentar Felt påkrevd

Alle felt er obligatoriske