Velkommen til

Salong Unic AS

Velkommen til Salong Unic as sine web sider, her kan du bestille din frisør time, eller kjøpe ditt favoritt produkt, din ordre her på nett kan selvsagt hentes i butikk.

DEPOT MENS GROOMING

Depot - The Male Tools & Co. fra Milano leverer komplette løsninger til den moderne herremann. Her får du dekket alle behov fra hårstyling til aftershave, alt sammen laget i Italia med botaniske formler, høy kvalitet og tidløst stiluttrykk. Dette er merket for deg som vil at alt på baderomshyllen skal matche!


DEPOT er virkelig en serie til gutta, her får du alt fra hår produkter til parfyme og hudpleieserie.

GOLDWELL

We think stylist.
Så vi vet at bare en frisøreksklusiv merkevare som oppfyller alle dine profesjonelle behov kan hjelpe deg å nå dine mål.
En komplett portefølje for imponerende resultater.

Innovative verktøy for overlegen smidighet. Tekniske fremskritt som effektiviserer arbeidet ditt.
Servicekonsepter som gjør deg som kunde ekstremt fornøyd med de produkter din frisør anbefaler deg. Enten i salong eller her på shoppen.

EAU DE PARFUM

Mystiske eller ekstremt enkle dufter. Varm eller frisk, treaktig eller litt blomstret, fruktig dufter som alltid er stemningsfulle og omsluttende. Delikat, knapt der, eksentrisk, fet eller litt mørkt.

Dufter er skapt av tanke, fra minne, fra evokasjon. De representerer øyeblikk, reiser, opplevde opplevelser. De lar oss leve og gjenoppleve unike opplevelser, som følger oss, inngravert i minnene våre.

Vi er stolte av vår bedrift

Salong Unic ble ettablert 1/9-1991 av Ole Henrik og Hege Liabø, den gang var navnet Brygge Frisør'n Ole Henrik, er i dag skiftet til Salong Unic AS.

Vi har 6 arbeidsplasser og er mellom 3 til 5 ansatte hele tiden. Så etter over 30 år på samme plassen, så kan vi trygt si vi er stolte av arbeidplassen vår, og dere som kunder som kommer år etter år.

Velkommen til oss på brygga.

Goldwell proffesional

Goldwell er en av verdens eldste produkt leverandører til frisør salonger, her finner du produkter av høy kvalitet, enten det er til hår eller hud.

Vi fører Dualsenses, Stylesign og Kerasilk salgsprodukter, dette får du både i vår salong og her på web shoppen.

BESTILL HER!

Viste du att du kan bestille din frisør time online 24 timer i døgnet kostnadsfritt, du betaler for din frisør time når din behandling er gjort i vår salong.

Finner du ditt favoritt produkt kan dette bestilles her på webb butikken, du kan velge om det skal sendes eller hentes i butikk.

Uansett valget er ditt og valgfritt.

VURDERINGER

Så sinnsykt trivelige og etter alt jeg kan forstå faglig sterke folk! Det jeg spurte etter var kanskje litt utenfor boksen, men så lenge jeg tok det på eget ansvar gikk det greit, resultatet ble helt rått! 11/10.

Jan Thomas

The bluebeards Revenge


The Bluebeards Revenge ble etablert i 2010 og er et merke for barbering, skjegg, hår og kroppspleie for menn med base i Sørvest -England. Fra sine kystnære røtter har den samlet seg en global appell takket være sin lette tilnærming til seriøs hud-, skjegg- og hårpleie.

Salong Unic AS

Bjerggata 1
3210 Sandefjord

Man - Fre, 9.00 - 17.00
Lørdag, 9.00 - 13.00 (mai & des)
Søndag stengt